Hyppää sisältöön

Yhdysvaltain Euroopan-logistiikkakomentaja vieraili Logistiikkalaitoksessa

Puolustusvoimien logistiikkalaitos
Julkaisuajankohta 25.4.2023 15.18
Tiedote
Prikaatikenraali Saarinen, kenraalimajuri Smith ja kenraalimajuri Mikkonen ryhmäkuvassa.
Yhdysvaltain maavoimien 21st TSC:n komentaja kenraalimajuri Smithin (keskellä) vierailua Puolustusvoimien logistiikkalaitokseen isännöivät pääesikunnan logistiikkapäällikkö prikaatikenraali Timo Saarinen (vasemmalla) ja logistiikkalaitoksen johtaja kenraalimajuri Jari Mikkonen (oikealla).

Yhdysvaltain maavoimien Euroopan-joukkojen logistiikkaorganisaatio 21st Theater Sustainment Commandin (21st TSC) komentaja kenraalimajuri James M. Smith vieraili Puolustusvoimien logistiikkalaitoksessa 24.-25. huhtikuuta.

Vierailua isännöivät Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen johtaja kenraalimajuri Jari Mikkonen ja pääesikunnan logistiikkapäällikkö prikaatikenraali Timo Saarinen. Pirkanmaan alueelle suuntautuneella vierailulla kenraalimajuri Smith tutustui Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen toimintaan ja Puolustusvoimien logistiikkajärjestelmään, Puolustusvoimien varastointiin ja kansainvälisen logistiikan sekä huoltovarmuuden järjestelyihin. 

21st Theater Sustainment Command on Yhdysvaltain maavoimien Euroopan ja Afrikan joukkojen (U.S. Army Europe and Africa) osana toimiva logistiikkaorganisaatio. Kaiserslauternissa Saksassa sijaitsevan 21st TSC:n vastuulla on suunnitella ja toteuttaa logistisia järjestelyjä ja tukipalveluita Yhdysvaltain ja muiden Naton jäsenmaiden joukoille U.S. Army Europe and African vastuualueella.

21st Theater Sustainment Commandin verkkosivut

Kenraalimajuri Smithin CV

´